top of page

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT AMB RCAT DE POL RETAMAL

Campionat de Catalunya absolut.

Gran rendiment dels nostres atletes, encara que la sort no ha acabat d'acompanyar. Pol Retamal s'ha de ''conformar'' amb el segon lloc als 200mll, si bé ha batut amb uns molt bons 21''48 (semis) i 21''44 (final) per partida doble el rècord de Catalunya sub20 del gran David Canal. Tot i això, un desequilibri a la baixada del primer peralte han impedit la possibilitat d'una grandíssima marca.

Laia Saumell, es queda a tocar de la final als 60mt, amb un nou rècord comarcal sub23 i absolut de 9''13, gran temporada la seva fins ara, si bé la reacció a la sortida l'ha perjudicat una mica. Aquesta setmana a donar-ho tot al campionat d'Espanya a Salamanca.

Mala sort per la Xènia Benach i l'Èric Rossell als 60mt també, que després de fer una gran sortida tots dos han acabat ensopegant i perdent algunes centèsimes. Tot i això bones sensacions de cara al que queda de temporada.

I la Laura Beltri debutava a l'absolut català, amb només 15 anys, on l'excés de nervis i nuls l'han condemnat a l'últim lloc, lluny de la seva marca, que de ben segur que millorarà. Al control sub20 de dissabte, destacar la mmp de la Marina Zafrilla, que es queda a tocar dels 5 metres a la llargada (4,99), molt bona feina.

Moltíssimes felicitats, i a seguir fent història!


Notícies recents
Arxiu
bottom of page