top of page

CONTROL SABADELL

Finiquitem el cap de setmana amb la jornada de diumenge.

Destacar l'actuació de la Laia Saumell Castro, que en una setmana dura d'entrenos es queda a tocar de la seva marca personal, amb uns molt bons 9''18 als 60mt, per una estona després fer un 60 llisos on ha fet 8''16, el que representa un nou rècord comarcal sub23 i una mmp per a ella.

També al 60 s'estrenava aquesta temporada la Regina Valls, que porta dos mesos arrossegant molèsties al peu, i s'ha hagut de conformar amb una marca de 8''27, no gaire bona per a ella, que de ben segur que millorarà. A la llargada, bon concurs de l' Èric Rossell, que ha saltat 6'50, si bé la sensació era que estava per saltar bastant, però uns quants nuls, i unes molesties al taló han impedit aquesta possibilitat.

I la Xènia Benach Solé s'estrena amb un salt de 5'12, en un hivern on practicament no ha tocat el foso, amb el que millorarem aviat. I per acabar debut de l'Aitor Gil a les tanques masculines, que tot i l'esquinç al tormell ha volgut competir, fent una marca de 9''65 a les tanques, on ha acabat bastant adolorit.

La setmana vinent comencem campionats, molta força a tots.


Notícies recents
Arxiu
bottom of page