top of page

Avís Legal

Velocistes Penedès us agraeix la vostra visita al nostre lloc web.

 

Velocistes Penedès, és el propietari d’aquest lloc web i de tots els continguts que hi apareixen excepte indicació expressa. En accedir i utilitzar aquest lloc web, l’usuari accepta els termes i condicions detallats a continuació, sense condicionament de que el club pugui canviar els termes i condicions en qualsevol moment i segons el seu propi criteri. Es recomana, per tant, examinar-los amb regularitat.

 

Els continguts d’aquest lloc web, només poden ser utilitzats amb finalitats informatives personals. Això implica que l’usuari pot veure, copiar, imprimir i distribuir qualsevol document publicat aquí pel club, sempre i quan no es faci amb finalitats comercials, que es faci referència a la font i que es faci constar la propietat.

 

Cap contingut d’aquest lloc web pot ser modificat, tramés, reproduït, publicat, cedit, transferit o venut sense previ consentiment escrit de Velocistes Penedès.

 

Velocistes Penedès (Entitat sense ànim de lucre) Avda. Catalunya, s/n · Pista d’Atletisme Municipal - 08720 Vilafranca del Penedès

Tel: 662 28 56 00 / 652 99 16 84   velocistes.penedes@gmail.com

 

Marques comercials i Copyright: Es prohibeix la utilització de marques, logotips, texts, imatges i aplicacions, sense autorització prèvia d’acord amb el paràgraf anterior.

 

Política d’Informació: La informació que és proporciona d’acord a com ha estat creada i sense ànim de generar confusió o desinformació.

 

Velocistes Penedès no garanteix la exactitud i veracitat de la informació que apareix al seu lloc web.

 

Velocistes Penedès no es compromet a actualitzar la informació o els continguts d’aquest lloc web. Poden fer-se canvis a la informació en qualsevol moment i sense avís previ que seran incorporats a les noves edicions del lloc.

 

Velocistes Penedès no es fa responsable en cap cas de les conseqüències directes o indirectes, penals, incidentals, especials, resultants o altres perjudicis que sorgeixin en connexió i utilització o mal ús d’aquest lloc web o els seus continguts.

 

Altres pàgines: Aquest lloc web pot contenir enllaços a llocs web propietat de tercers, en base a una relació temàtica amb les activitats del club i acceptat pel referenciat. No obstant, si vostè considera que el seu lloc web no ha de ser accessible d’aquesta forma, si us plau, informi’ns per tal de corregir aquesta situació.

 

Velocistes Penedès no se responsabilitza dels continguts ni de qualsevol altre tema relacionat amb aquests llocs web.

 

Política de privacitat

Per a poder accedir a alguns dels serveis continguts a la pàgina web www.velocistespenedes.wix.com/2015, és possible que, mitjançant l'emplenament d'un formulari, se sol·licitin a l'usuari algunes dades personals. En aquest sentit, i de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), les dades facilitades per l'usuari quedaran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Velocistes Penedès, creat per a la gestió, administració, prestació i millora dels serveis oferts a través del lloc web, així com per informar als usuaris sobre les notícies i els serveis ofertes. El club, aplica a totes les dades personals contingudes als seus fitxers les mesures de seguretat estipulades al Reial Decret 994/1999, d'11 de juny, pel que s'aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal; comprometent-se a guardar el degut secret sobre els mateixos. L'usuari podrà en tot moment exercitar els drets relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades, dirigint-se per escrit, adjuntant còpia del DNI, a: Velocistes Penedès (Entitat sense ànim de lucre) Avda. Catalunya, s/n · Pista d’atletisme Municipal 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 662 28 56 00 / 652 99 16 84 velocistes.penedes@gmail.com

bottom of page