top of page

MEDALLA DE BRONZE PER L'ÈRIC

Èric Rossell, medalla de bronze al campionat de Catalunya de proves combinades, amb dos nous rècords comarcals, el de les combinades amb 4625 punts, i el de salt amb perxa amb 4'10, així com 5 marques personals en 7 de les proves disputades. Tot i això, gust agredolç, ja que arribava en un estat de forma excepcional, i amb la sensació d'haver aconseguit alguna cosa més. Moltes felicitats i a seguir treballant.

Ja al control de la fca, teníem a la Laura Beltri, que més d'un any després tornava a provar amb el triple salt, i ho feia amb un nou rècord comarcal juvenil i absolut de 10'93, en un concurs de menys a més, i amb bones sensacions de cara al futur. I la Marina Zafrilla debutava després d'un hivern una mica més complicat que de costum, als 60mll, amb una bona però millorable marca per a ella de 8''49.

Ja per la tarda, teníem al Pol Retamal al campionat de clubs sub20, on debutava per fi en una pista coberta tres anys després. Bon debut, amb 21''73, rècord dels campionats, tot i haver-hi de córrer pel carril 3, sense poder desplegar tot el seu potencial.

Moltíssimes felicitats a tots, i a seguir sumant!


Notícies recents
Arxiu
bottom of page