top of page

CONTROL SABADELL

Gran jornada d'atletisme viscuda aquest dissabte pels nostres atletes.

Destaca el debut del Miquel Compte a les tanques júnior, després de superar una pubalgia i amb poc entreno a sobre, rebaixa el rècord comarcal sub20 fins als 8''57, fent-se amb la mínima que demana la rfea per anar a Ourense. També bon debut de la Xènia Benach a les tanques absolutes, on degut a una sortida dolenta dels jutges, s'ha hagut de repetir la cursa dues hores després de la primera. Tot i així 9''37 per a ella, el que suposa també mínima d'Espanya sub20.

La Laura per fi comença a veure la llum, i fa un gran salt al triple de 11'29m, rècord comarcal sub18 i absolut, mínima d'Espanya sub 18, i primera donaq a la història de la comarca que trenca la barrera dels 11m. També al triple, la Marina Zafrilla feia marca personal de pista coberta, amb 9'90m, si bé està per saltar bastant més, i el Didac Comerma trencava per primera vegada també la barrera dels 24'' a pista coberta, amb 23''95.

I a 1000km teniem al Pol Retamal, que guanya els 200mll al campionat d'Espanya sub20 de clubs, on només una pista molt freda, i un desequilibri a la curva a causa d'un problema amb el peralte, han evitat un gran registre. Tot i així 21''59, millor marca espanyola de l'any, a tocar del rècord de Catalunya del històric David Canal.

Moltíssimes felicitats a tots i a seguir treballant.


Notícies recents
Arxiu
bottom of page